Onlinekurs

Energi-Guiden: Stärk Dig Inifrån Och Ut

Investera i dig själv och dina förutsättningar för en gladare och mer energifylld vardag!

Sofia Ståhl, Hälsoinspiratör

Stärk dig inifrån och ut på 31 dagar

Känner du att du behöver mer energi? Vill du ha en mer omtänksam grund att stå på i relationen till dig själv? Den här kursen ger dig en verktygslåda med allt du behöver för att stärka dig själv, inifrån och ut. Vi jobbar med reflektionsövningar, rörelse, föreläsningar och genom hela kursen finns den röda tråden: Vad behöver du för att må bra i ditt liv, utifrån de förutsättningar som råder här och nu?

1 495.00 kr

VAD INGÅR I UTBILDNINGEN?

Ambitionen är att du ska öppna en video om dagen. Längden på innehållet varierar mellan 3-30 minuter för att det ska fungera med vardag och verklighet. Om du av någon anledning missar en dag (ingen stress, livet händer <3) så fortsätter du bara där du var. Kursen innehåller alla delar som är grunden för att bygga en hållbar livsstil och starkt välmående: Rörelse, träning, återhämtning, reflektionsövningar och föreläsningar med fokus på att stärka relationen till sig själv, och framförallt, bli mer omtänksam!

Vi kommer att gå igenom

Reflektionsfrågor och guidade reflektionsövningar

Du kan återanvända materialet i upp till 1 år.

Du kan med fördel göra kursen precis som den är flera gånger för att allt verkligen ska sätta sig.

 

Korta rörelsepauser, återhämtning och träningspass

Alla träningspass kan göras hemma. De flesta utgår från enbart kroppsvikt. Alla går att anpassa på olika svårighetsgrad.

Föreläsningar

Korta föreläsningar som ger viktiga perspektiv på hälsa, välmående och relationen till sig själv.

 

1X8A9270

Sofia Ståhl

Din lärare!

Sofia Ståhl började jobba med hälsa och välmående 2010. Hon är en uppskattad och prisad hälsoinspiratör, föreläsare, programledare, författare och krönikör. Sofia har vunnit flera priser för sin blogg – ”Årets hälsoinspiratör”, ”Årets träningsblogg” och ”Årets hälso- & träningsblogg”.Sofia driver den egna agenturen ”Taylor & Ståhl Agency” tillsammans med Tareq Taylor samt en media-studio ”Studio2” i Malmö.

Hon är krönikör och hälsoprofil i Femina, syns som återkommande gäst i SVT Morgonstudion och är en av Sveriges mest betrodda hälsoinspiratörer med uppdrag för privatpersoner, statliga myndigheter och tunga aktörer inom näringslivet.2019 gjorde Sofia programledardebut för tv-programmet Lyckomaten i SVT.

Hon har sedan 2020 ett samarbete med Akademibokhandeln där hon gett ut sex egna kalendrar med tydligt hälsofokus och produkter i en egen produktlinje. Hon programledde den egna podcasten Ofiltrerat i 6 år. Hon har gett ut flera böcker med Bonnier Fakta: ”PT-Fias tio i topp” (2015), ”Trappträning” (2016) och ”201 hälsohacks: lämna disken, hångla istället” (2022).

Hösten 2023 kom nyheten att Sofia går in som delägare och ambassadör för företagsgruppen Verduro med bl.a. Nutrilight och Svenska Näringsakademin.Sofia är utbildad certifierad kost- & träningskonsult (lic. personlig tränare och lic. kostrådgivare), styrketräningsinstruktör, Moveoo- instruktör och coachar i livsstilsförändring och personlig utveckling.

klarna-bw-130

Säker betalning

Betala i din egen takt via delbetalning, faktura, kort eller swish.
studera-egen-takt-svna-200

Läs i eget tempo

Du har tillgång till kursen i 365 dagar. Läs eller lyssna in kursen via dator eller mobil.
support-svna-200

Alltid support

Vi ger dig fullt stöd under och efter avslutad kurs – via telefon eller mejl.

Svenska Hälsoakademin

Vi har utbildat kostrådgivare sedan 2005 och till dags dato utbildat mer än 2 500 kostrådgivare. Vi jobbar bara med de mesta kunniga och erfarna lärarna på området.

Området för kost och näring är idag enormt stort och forskning kommer fram till nya upptäckter hela tiden. Som kostrådgivare kommer du förr eller senare ställas inför situationer med klienter och nya rön där du behöver vägledning. Vår support slutar inte efter du är färdig med kursen utan du kan alltid kontakta oss för frågor eller vägledning samt ta del av vårt forum.

Frågor & Svar

Här finner du vanliga frågor och svar som rör utbildningen. Om du inte hittar svar på din fråga eller fundering så tveka inte att kontakta oss!

Kursen är framtagen för att hjälpa dig hitta balans och energi i vardagen och stärka dig själv inifrån och ut.

För att ta del av kursen behöver du ha en internetanslutning samt tillgång till en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Kursen består av texter, reflektionsövningar och 35 videoguider. Den är upplagd så att du har minst en övning att göra varje dag i 31 dagar med ca 10-30 min per dag.

Nej, inget slutprov finns i kursen.

Du har fri tillgång till kursen under 12 månader efter genomfört köp.
Det beror på kursen, men vi rekommenderar en linjär inlärning för att du ska få ut så mycket som möjligt av din utbildning.

Däremot uppmuntrar vi alla att hoppa tillbaka och läsa in kapitel och avsnitt för att testa att dina kunskaper lite då och då.

Absolut! Vi rekommenderar att du följer din dagsform och gör de moment från kursen som du känner att du och din kropp behöver just den dagen.

Rulla till toppen