Köpvillkor

KÖPVILLKOR

Nedan finner du information kring våra villkor och hur vi hanterar din beställning.
Innehållsförteckning

1. Priser

Samtliga priser på sajten är angivna i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms (utbildning). Vi reserverar oss för prisändringar om oförutsägbara händelser gör att våra omkostnader stiger rejält, utan förbehåll.

2. Leveranser

Våra digitala utbildningar blir tillgängliga direkt efter genomfört köp. Beställaren får via e-post instruktioner om hur de går tillväga för att komma åt sin utbildning, som tillhandahålls på svha.se. Kursmaterial som ingår i utvalda utbildningar expedieras dagen efter och leveranstiden är ca 3-5 dagar. Vi tar inget ansvar vid försenade leveranser. Alla våra leveranser skickas med brev via Postnord.

3. Betalning

För att ge våra kunder en trygg och säker köpupplevelse så har vi valt att samarbeta med Klarna som är en väletablerad och trygg leverantör av olika betalningsmetoder.

Med Klarna kan du välja att betala med kort, faktura, delbetalning och swish.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

4. Frågor kring din order / utbildning

Undrar du något kring din order eller personliga uppgifter hittar mer information under Mitt konto. Gäller det frågor kring din utbildning kan du se om du hittar svaret under Frågor & svar. Du kan även kontakta oss direkt.

 

5. Ej uthämtade försändelser

Om uthämtning av kursmaterial uteblir så kan kunden begära att få en ny leverans mot en avgift. Denna avgift täcker kostnaden för frakten samt hantering av leveransen.

 

6. Ångerrätt

Du har möjlighet att ångra ditt köp upp till 14 dagar efter genomfört köp enligt distansavtalslagen. För en påbörjad kurs gäller inte ångerrätten.

 

7. Vid förhinder

Kan du inte genomföra din utbildning vid utsatt datum, hjälper vi dig att ta del av utbildningen vid andra tidpunkter.

Skulle du mot förmodan behöva avbryta din utbildning helt, behöver du ta kontakt med oss 3 månader innan kursstart, till en kostnad på upp till 25% av priset för kursen.

8. Åldergräns

Som kund hos Svenska näringsakademin behöver du ha fyllt 18 år för att genomföra ett köp.

 

9. Klagomål

Vi på Svenska näringsakademin strävar efter att alla kunder ska ha en så bra upplevelse som möjligt när de genomfört ett köp hos oss. Om du anser att du inte har blivit korrekt behandlad eller att tjänsten inte levererar vad den lovat, så ber vi dig att kontakta oss. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt och ta med de sakliga grunderna för ditt klagomål.

 

10. Integritetspolicy

Vid en beställning godkänner kunden våra köpevillkor samt samtycker till att kundens personuppgifter lagras och hanteras av Nutribe Sweden AB i enlighet med PUL (Personuppgiftslagen) och Datainspektionens föreskrifter. Läs mer om vår Integritetspolicy.

 

11. Force Majeure

Nutribe Sweden AB är befriade från påföljder för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Som befriande omständighet anses bl.a. myndigheters åtgärder eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, blockad av verksamheten, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller därmed likvärdig omständighet som företaget ej kunnat råda över.

Rulla till toppen