Onlinekurs

EFFEKTIV VIKTMINSKNING

Denna kurs riktar sig till dig som vill ha effektiva verktyg för viktminskning och hälsa som håller i längden.

Martin Brunnberg, Näringsfysiolog (Fil. Mag. Nutrition)

klarna-bw-130

Säker betalning

Betala i din egen takt via delbetalning, faktura, kort eller swish.
studera-egen-takt-svna-200

Läs i eget tempo

Du har tillgång till kursen i 365 dagar. Läs eller lyssna in kursen via dator eller mobil.
support-svna-200

Alltid support

Vi ger dig fullt stöd under och efter avslutad kurs – via telefon eller mejl.

Effektiv viktminskning

är kursen för dig som vill ha effektiva verktyg för viktminskning och hälsa som håller i längden. Har du överskottskilon du vill bli av med och samtidigt förbättra din hälsa? Eller vill du skaffa dig verktygen för att hjälpa någon i din närhet eller i din profession? Det här är kursen som levererar handfasta råd som är lätta att följa, både idag och i framtiden.

Kursen ger dig bakgrund till varför man bli överviktig, hur övervikt/fetma påverkar din hälsa samt hur du kan påverka situationen. I slutet av kursen finns ett appendix där vi delat in olika livsmedel efter hur det påverkar hälsa och viktbalans.

599.00 kr

VAD INGÅR I UTBILDNINGEN?

Kursen är indelad i fem kapitel med filmer och texter. Efter avslutad kurs får du ett kursintyg på att du har genomgått kursen. Nedan finner du en genomgång av det vi kommer att gå igenom.

VARFÖR VÄLJA OSS?

ÖVRIGT

Vi kommer att gå igenom

Varför blir man överviktig?

Här går vi igenom bakgrunden till problemet. Kapitlet syftar till att ge en ökad förståelse orsakerna till övervikt.

Varför är övervikt farligt och vad gör man åt det?

Här diskuterar vi hälsorisker med övervikt/fetma och ger konstruktiva verktyg för att hantera problemet.

Gröna livsmedel

Här får du veta mer om de livsmedelman får och bör äta mycket av. Visste du att det finns livsmedel som man blir smalare av ju mer man äter av dessa? Här får du lära dig mer om dessa!

Gula livsmedel

Här finns livsmedel som många gånger har stort näringsmässiga värden, men som av olika anledningar inte kan intas i fri mängd.

Röda livsmedel

Här är livsmedlen du inte ska äta ofta och helst kanske inte alls.
Martin-Brunnberg-svna-250

Martin Brunnberg

Din lärare!

Martin Brunnberg är näringsfysiolog (Fil. Mag. Nutrition) och är utbildningsansvarig på Svenska Näringsakademin (tidigare Paulúns Näringscenter).

Han har jobbat med kost och näring i 20 år och utbildat kostrådgivare i Sverige och Norge och har bland annat bidragit till näringsutbildning på PT-utbildningar och andra utbildningar inom hälsoområdet. Han har tidigare varit aktiv inom grundforskning kring diabetes typ II.

Martin har skrivit och medförfattat åtta böcker som sålts i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Just nu är han aktuell med boken Hälsokompassen som han skrivit tillsammans med Fredrik Paulún. Han är också en flitig poddare som tillsammans med Fredrik Paulún driver Näringspodden.

Martins omättliga intresse av att ta reda på vad det är som fungerar och vad som inte fungerar gör honom till en av Sveriges mest kunniga inom sitt område. Genom sina klienter och elevers utveckling finner han drivkraft och inspiration – oavsett om det handlar om viktminskning, prestationsoptimering, psykiskt välmående eller förbättrande av sjukdomssymptom.

Svenska Näringsakademin

Vi har utbildat kostrådgivare sedan 2005 och till dags dato utbildat mer än 2 500 kostrådgivare. Vi jobbar bara med de mesta kunniga och erfarna lärarna på området.

Området för kost och näring är idag enormt stort och forskning kommer fram till nya upptäckter hela tiden. Som kostrådgivare kommer du förr eller senare ställas inför situationer med klienter och nya rön där du behöver vägledning. Vår support slutar inte efter du är färdig med kursen utan du kan alltid kontakta oss för frågor eller vägledning samt ta del av vårt forum.

Frågor & Svar

Här finner du vanliga frågor och svar som rör utbildningen. Om du inte hittar svar på din fråga eller fundering så tveka inte att kontakta oss!

Kursen syftar till att ge dig verktyg för att åstadkomma en positiv livsstilsförändring som ger viktminskning och håller i längden.
För att ta del av kursen behöver du ha en internetanslutning samt tillgång till en dator, surfplatta eller mobiltelefon.
Kursen består av texter och filmmaterial och kan gås igenom under en kväll eller eftermiddag. Kursen innehåller också ett stort appendix om livsmedel där du kan läsa om hur du ska tänka kring olika livsmedel.
Nej, den här kursen ger dig bakgrund och strategi för en hälsosam och hållbar livsstil från grunden.

Nej, inget slutprov finns i kursen.

Ja, du får tillgång till ett digitalt diplom som du kan ladda ner och skriva ut.
Du har fri tillgång till kursen under 12 månader efter genomfört köp.
Det beror på kursen, men vi rekommenderar en linjär inlärning för att du ska få ut så mycket som möjligt av din utbildning.

Däremot uppmuntrar vi alla att hoppa tillbaka och läsa in kapitel och avsnitt för att testa att dina kunskaper lite då och då.

För att ta del av vår kurs behöver du logga in med dina användaruppgifter, som du fick på mejl när du köpte kursen.

Om du inte hittar dina uppgifter så kan du gå in på Mitt Konto och sedan välja att återställa ditt lösenord, du får då ett nytt lösenord skickat till din mejl.

Kontakta oss så hjälper vi dig! 🙂

Rulla till toppen